Anti-plakkorrels

Anti-plakkorrels

Stalen media

Glazen kogels

Houten blokjes om te drogen

Kogels van roestvrij staal

Maisgranulaat

Notenschroot om te drogen

Speciale procesmiddelen

VOOR EEN SPECIAAL EFFECT BIJ HET GLIJSLIJPEN

Wij werken met een aantal speciale media die er voor zorgen dat uw onderdelen er na de bewerking precies zo uitzien zoals u het wenst. Hiermee bereiken wij voor u een perfect bewerkingsresultaat, zowel bij het drukontbramen als bij het zorgvuldig fijne ontbramen.

GLAZEN KOGELS – VOOR EEN LICHTE EN ZORGVULDIGE FIJNE ONTBRAMING

Omdat glaskogels nauwelijks neigen tot inklemmen, zijn ze heel geschikt voor het zorgvuldig fijne ontbramen van complex gevormde onderdelen, ook met binnencontouren. Afhankelijk van het onderdeel en het gewenste behandelingsresultaat gebruiken wij glaskogels met een diameter tussen 2 en 10 mm.

GRANULAAT – VOOR HET DROGEN VAN ONDERDELEN

Na het trowaliseren, kunnen de onderdelen worden gedroogd in een verwarmde vibrator die is gevuld met maisgranulaat, hout- of kunststofgranulaat. Bovendien reinigt het granulaat de onderdelen. Maisgranulaat heeft bijvoorbeeld een goede drogende werking en een polijstend effect.

ANTI-KLEEFKORRELS – NIET KLEVEN VAN ONDERDELEN

Sluitringen en andere platte, dunne onderdelen neigen tot aan elkaar plakken, zodat ze niet gelijkmatig kunnen worden bewerkt. Onze anti-kleefkorrels zorgen ervoor dat dergelijke onderdelen niet aan elkaar plakken.

VOORDELEN
  • Stalen media voor het drukontbramen
  • Glazen kogels voor licht en zorgvuldig ontbramen
  • Granulaat om te drogen en reinigen
  • Anti-kleefkorrels voor het niet aan elkaar kleven van onderdelen