Glijslijptechniek

Optimale bewerkingsresultaten worden bereikt door de juiste combinatie van Trowal machines (ontbraammachines, afbraammachines, slijpmachines) enerzijds en Trowal chips en compounds anderzijds.

Rondvibratoren

Rondvibratoren zijn universele Trowal glijslijpinstallaties/afbraammachines geschikt voor het ontbramen, het kanten verronden en hoogglans polijsten.

Naar het overzicht

Proceswatertechniek

Effectief en efficiënt: Als u proceswater hergebruikt en tijdens het glijslijpen/trowaliseren recycled, bespaart u kosten en ontziet u tegelijkertijd het milieu.

Naar het overzicht

Accessoires

Met ons grote assortiment accessoires kunt u rondvibratoren, rechte vibratoren, doorloopinstallaties en alle andere bewerkingssystemen naar uw eigen wensen aanpassen om uw processen te optimaliseren.

Naar het overzicht

Rechte vibratoren

Trowal rechte vibratoren worden voor het Trowaliseren van middelgrote en grote onderdelen ingezet. Normalerwijze worden de te bewerken onderdelen los in de trilbak bewerkt. Fragiele onderdelen worden apart bewerkt of de trilbak wordt door middel van PU-tussenschotten verdeeld in verschillende compartimenten.

Naar het overzicht

Doorloopinstallaties

Trowal doorloopinstallaties zijn uitermate geschikt voor het trowaliseren van onderdelen in één doorloop. De onderdelen kunnen taktgewijs of chargegewijs worden toegevoegd.

Naar het overzicht

In het kort

Behandelingsmiddelen

Optimale bewerkingsresultaten worden bereikt door de juiste combinatie van Trowal machines (ontbraammachines, afbraammachines, slijpmachines) enerzijds, alsmede Trowal chips en compounds anderzijds.

Naar het overzicht

Tafeltrommels en kloktrommels

Voor het bewerken van kleine series onderdelen b.v. uit de fijnmechanische en optische industrie, zijn trommels en kloktrommels de meest prijsgunstige oplossing. Deze methode is ook geschikt voor fijnslijpen en polijsten.

Naar het overzicht

Drooginstallaties

Na het trowaliseren zijn uw bewerkte onderdelen normaal gesproken nat. Met de drogers van Walther Trowal kunt u uw onderdelen op twee verschillende manieren drogen: door middel van een verwarmd droogmedium of door middel van hetelucht.

Naar het overzicht

Centrifugaalslijpinstallaties

Turbotron centrifugaalslijpmachines kenmerken zich door een extreem hoge bewerkingsintensiteit. In vergelijking tot rondvibratoren is hun slijpvermogen 10 maal hoger. Trowal centrifugaalslijpinstallaties zijn bijzonder geschikt voor het verwijderen van sterke bramen en kanten verronden bij kleine en middelgrote onderdelen.

Naar het overzicht

Sleepslijpinstallaties

Overzicht van Sleepslijpinstallaties

Naar het overzicht

In het kort