Stralen

Het stralen van metalen is een bewerking waarbij we snel en efficiënt oppervlakken van onderdelen bewerken zoals opruwen, reinigen, kanten afronden, ontbramen en andere bewerkingen. Deze bewerkingen hebben positieve gevolgen voor zowel de functionaliteit als de esthetiek van de diverse onderdelen.

Stralen; hoe werkt het?

Met onze straaltechniek bewerken wij snel en efficiënt oppervlakken van onderdelen zoals opruwen, reinigen en ontbramen. Onze Trowal THM-muldenbandstraalinstallaties zijn universeel inzetbaar voor zowel stortgoed als complexe onderdelen. Met dit systeem kunt u de voordelen van de straaltechniek in doorloop optimaal benutten: met het muldenband-transportsysteem worden uw onderdelen gelijkmatig door de installatie getransporteerd, continue omgewenteld en intensief gestraald. Zo worden uw onderdelen zorgvuldig en effectief bewerkt.

Stralen; De machines van Walther Trowal

De THM-muldenbandstraalinstallatie is dé manier om uw onderdelen effectief en efficient te stralen. De THM-muldenbandinstallatie betreft een echte universele installatie, waarmee u zowel stortgoed als complexe, kwetsbare onderdelen afzonderlijk kunt bewerken. Zelfs het stralen van dunwandige onderdelen is mogelijk. Hierbij kunnen zelfs de muldenstaven op uw onderdelen afgestemd. Polyurethaan voor kwetsbare onderdelen, mangaanstaal bij groffe stalen onderdelen.